Femkesfarm Kinderbegeleiding.

Het gedrag van kinderen begrijpen vanuit systemisch perspectief.

 

Iets over mijn werk:

Mijn naam is Maria Liebregts- Hurkmans en ik woon in het Brabantse Asten-Ommel.

Op Femkesfarm werk ik als Jeugd- en gezinsprofessional. Ik zet daarvoor ook de hulp van mijn dieren in. Voorheen heb ik met liefde en plezier gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Op de scholen zag ik helaas regelmatig kinderen voorbij komen die 'uit evenwicht waren'. Met de beste bedoelingen  werd er gewerkt aan oplossingen maar meestal hielp het niet of van korte duur. Waarom waren deze kinderen niet blij en vrolijk?  Waarom konden deze toch slimme kinderen, niet beter leren? En waarom waren zij niet in staat hun ruzies op te lossen?

 

Op Femkesfarm ligt het accent op praktische ondersteuning en begeleiding. Te midden van  paarden, honden, katten en kippen werken we in alle rust met uw kind  in de prachtige natuur rondom onze boerderij in Ommel.

Alle jeugdigen kunnen op  Femkesfarm terecht. Samen werken we aan het geluk en de levensvreugde van uw kind. 


Van Femke ( in het midden) mocht ik Ambra,  'ons beste paard van stal'  overnemen. Met de naam Femkesfarm willen we haar graag eren. Rechts op de foto staat Leentje, mijn beste helper van de Femkesfarm.
Van Femke ( in het midden) mocht ik Ambra, 'ons beste paard van stal' overnemen. Met de naam Femkesfarm willen we haar graag eren. Rechts op de foto staat Leentje, mijn beste helper van de Femkesfarm.